Balánbánya


Meridián Panzió
PDF Nyomtatás E-mail
Balánbánya

Meridián Panzió

A Balánbánya déli bejáratánál található, ha Szentdomokos irányából közelítve, az út bal oldalán.  A Panzió egy természeti csoda központjában helyezkedik el a Nagyhagymás lábainál. Az udvarról csodálható a táj szépsége, a hegységek fenségessége. Tökéletes hely a kikapcsolódásra, messze a város zajától.


Több kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket. Egyrészt a kalandra vágyók hegyi túrákat szervezhetnek biciklivel vagy ATV-vel, akik pedig szeretik a természetet, a hegyeket aprólékosan megfigyelni, különböző túrákat szervezhetnek a Nagyhagymásban. Különlegesség télen a szánkóval tett séták, amit külön erre a célra oktatott és idomított kutyák húznak.

Elszállásolás:

Összesen 12 szoba várja a vendégeket, amelyből 8 szoba dupla ágyas, saját fürdőszobával, kábel TV-vel, saját erkéllyel, valamint 2 apartman, amely szintén saját fürdőszobával, erkéllyel, kábel TV-vel rendelkezik.

Étkezés:

A Panzió egy modern, felszerelt konyhát biztosít a vendégeknek, ahol mindenki kedve szerint készítheti el az éppen kívánt ételt. Az étkezés a tágas nappaliban oldható meg.

Konferencia terem:

46 férőhelyes, tetszés szerint berendezhető terem

Szolgáltatások, ami benne van az árban:

parkolási lehetőség, teljesen felszerelt konyha, hinta

Fizetős szolgáltatás:

szauna

Árak:

2 ágyas szobák saját fürdőszobával: 100 Ron/szoba/éjszaka

Apartman: 180 Ron/éjszaka

Kapcsolat:

Balánbánya, Főút 1176/1 sz.

Mobil:0745.509.320; 0745.379.457; 0745.031.754

Fax:0266.330.320

 


 

 


 

Térkép

 

Terkep

Eseménynaptár

Esemenznaptar

Felcsíki látnivalók

No valid database connection You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL=SELECT title FROM jos_sections WHERE id =
Összes látnivalók >>